Glas Javnosti

RODITELJI SLOŽNI! Hoćemo GARANCIJU da naše dete neće imati štetne posledice od VAKCINE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Udruženi roditelji maloletne dece u Srbiji saopštili su da zahtevaju izjašnjenje izabranog lekara deteta u kom će stajati garancija da dete neće imati nuspojave i štetne efekte nakon vakcinacije.

- Mi, dolepotpisani roditelji i zakonski zastupnici našeg maloletnog deteta insistiramo da se ovaj zahtev odmah nakon prijema u nadležni dom zdravlja ili školu koju pohađa dete, upiše u zdravstveni karton našeg maloletnog deteta (u pisanoj i elektronskoj formi), pa napominjemo da ćemo nakon potvrde prijema upućenog zahteva, koji ćemo poslati uz tzv. žutu potvrdu i tzv. roza povratnicu, tražiti proveru dečjeg kartona i proveru upisa sadržanog u ovom zahtevu- navode roditelji.

„Glas javnosti“ njihovo saopštenje prenosi u celosti:

- Mi, dolepotpisani roditelji i zakonski zastupnici našeg maloletnog deteta – (svi podaci oca, majke i deteta sa svim matičnim brojevima i adresom), zahtevamo od izabranog ili postavljenog lekara za školu koju pohađa naše dete, da se izjasni u vezi sa:

Uputstvom za vakcinaciju novim eksperimentalnim tretmanom lekova – medicinskih sredstava za lečenje bolesti Cov19, koje se nalazi na zvaničnoj stranici ministarstva zdravlja u kojem se tvrdi da su vakcine proizviđača Fajzer, Moderna, AstraZeneka, Sputnjik V) samo uslovno odobrene za upotrebu na teritoriji Republike Srbije, budući da se testiranje ove tehnologije završava 2023-24. godine, kao i na osnovu „INFORMATORA ZA VAKCINISANA LICA I NJIHOVE STARATELJE“ s obzirom na činjenicu da u istoimenim uputstvima SZO, prihvaćenim od ALIMSA (Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije) i Ministarstva zdravlja, stoji da se ovaj lek (tj . nova tehnologija koja se prvi put u svetu primenjuje) i dalje NE PREPORUČUJE za upotrebu nad decom.

Upozoravamo i ukazujemo da u pomenutom uputstvu ALIMSA na strani 9 piše da se ovakva vakcinacija može ODBITI, dok su na stranama 9, 11... navedeni neželjeni efekti i moguće posledice usled „vakcinacije“, a takođe predočavamo da je Fajzer vakcina, prema podatku sa istoimene stranice, namenjena isključivo za lica starija od 16 godina.

Navedeni neželjeni efekti i posledice primene ove nove tehnologije jesu: bol, oticanje, umor, glavobolja, jeza, bol u zglobovima, proliv, visoka temperatura, crvenilo na mestu uboda, mučnina, povraćanje, većani limfni čvorovi, malaksalost, nesanica, alergijske reakcije, paraliza, prema novim američkim istraživanjima srčane disfunkcije, i teška alergijska reakcija sa smrtnim ishodom. Dodajemo takođe, da sva svetska istraživanja pokazuju da nova tehnologija ubrizgavanja proteina iz datih vakcina ne sprečava ni zarazu, niti transmisiju zaraze, pa postavljamo pitanje čemu ona služi. Napominjemo i to da sva svetska istraživanja pokazuju da deca nisu ugrožena kategorija.

Izričito i neopozivo tražimo da nam izabrani postavljeni lekar da garancije na posebnom pisanom formularu sa faksimilom, ličnim potpisom i pečatom, pisano obrazloženje u kojem će garantovati da naše dete neće imati bilo kakve nuspojave i štetne efekte, pod pretnjom materijalne i krivične odgovornosti.

Ovim zahtevom striktno napominjemo da krivični Zakonik RS propisuje krivično delo ZLOČIN PROTIV ČOVEČNOSTI propisan članom 371 KZ, a koji imperativno zabranjuje bilo koju vrstu imuniteta bilo kog lica u bilo kojoj zemlji koja je ratifikovala ovu Konvenciju što je slučaj i sa RS, tako da svaki lekar pojedinačno i lično, bez ikakvog imuniteta, odgovara za svoje preduzete postupke.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR