Glas Javnosti

RHMZ najavio beli pokrivač u ovim delovima SRBIJE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru će ponegde u dolinama reka i kotlinama biti magle. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije jak i sa udarima olujne snage.

U Beogradu će biti oblačno i uglavnom suvo uz umeren, kratkotrajno i jak istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od dva do četiri stepena, najviša dnevna oko sedam stepeni.


U Srbiji će u četvrtak biti oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, naročito na istoku i jugu Srbije, gde se očekuje formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača za pet do 10 centimetara, lokalno i više.

Susnežica i sneg očekuju se i u nižim predelima južne i istočne Srbije, ponegde uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Na severu Vojvodine biće suvo. Istočni i jugoistočni vetar biće u postepenom slabljenju.

U petak i subotu oblačno i uglavnom suvo, a od nedelje povremeno s kišom, ali uz porast dnevne temperature, pa će sneg padati samo na visokim planinama.

Biometeorološka prognoza za sredu, 30. novembar 2022: Očekivana biometeorološka situacija uticaće relativno povolјno na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR