Glas Javnosti

REŠENA MISTERIJA! USTANOVLjENO JE KO JE ANGAŽOVAO MISTERIOZNOG ČOVEKA NA ANTIPUTINOVSKOM PROTESTU U BEOGRADU

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ruska liberalna i prozapadna opozicija u Beogradu, konačno može da odahne! Nakon neprospavane noći, zbog pojave misterioznog čoveka na njihovom opskurnom protestu, koji je inače doživeo pravi fijasko, ruski opozicionari mogu da odahnu. Tim pre, jer se u njihovim krugovima do danas razvijala teorija da je misteriozni čovek poslat direktno iz Kremlja, sa opasnim namerama i konkretnim zadacima.


Međutim, zahvaljujući budnim građanima Beograda, kojima ništa ne promiče, registrovano je da je misteriozni čovek pre dolaska na protest izašao stotinak metara dalje iz vozila marke Škoda Superb.

Znamo i da će čitaoci odmah pomisliti da to vozilo koristi neko iz državnih institucija, s obzirom da se takvi automobili koriste i u republičkim organima Srbije. ž



Međutim, suviše velika koincidencija je, da ne bi bila podudarnost, činjenica da upravo advokat Čedomir Stojković koristi vozilo Škoda Superb!

Ako se uzme u obzir i činjenica da se Stojković tokom jučerašnjeg dana žestoko angažovao da poruši antiputinovski protest, između ostalog i kroz ubacivanje,  najblaže rečeno, nesuvislih i nelogičnih transparenata, pa i kroz kasniji fizički napad na Pjotra Nikitina, nije teško zaključiti  ko je zapravo imao motiv da uvođenjem misterioznog čoveka na protest, izazove strah i paniku kod "potlačenih" ruskih opozicionara.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR