Glas Javnosti

Republički hidrometeorološki zavod raspisao 85 javnih nabavki

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na Portalu javnih nabavki je od 10. do 16. decembra planirane javne nabavke objavilo 22 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Institut Mihajlo Pupin iz Beograda raspisao je 13 javnih nabavki usluga, radova i dobara 13. decembra ukupne procenjene vrednosti 188,3 miliona dinara. Najviša procenjena vrednost je za adaptaciju i rekonstrukciju prostora objekta zajedničkih poslova od 60 miliona dinara, a potom objekata računarske tehnike od 30 miliona dinara.

Javna nabavka za uređenje požarne pruge oko Instituta i rekonstrukcija ograde procenjena je na 20 miliona dinara, a nabavka mazuta za grejanje na 16 miliona dinara. Slede radovi na rekonstrukciji kompenzacije reaktivne energije u trafo stanici za 12 miliona dinara, potom usluge mobilne telefonije i sanacija i rekonstrukcija prostora magacina kabaste robe sa po 10 miliona dinara.

Institut planira da izdvoji i devet miliona dinara za nabavku novih automobila, osam miliona dinara za rekostrukciju saobraćajnica, postavljanje i popravku asfalta, obeležavanje parking mesta u krugu Instituta sa izradom projekta. Sukcesivna nabavka goriva za motorna vozila procenjena je na sedam miliona dinara, nabavka računarske opreme na tri miliona dinara, nabavka namirnica za kafe kuhinju 2,8 miliona dinara i javna nabavka mernih instrumenata sa opremom na 1,5 miliona dinara.

Nacionalni istraživačko-obrazovni centar inovacionih tehnologija u poljoprivredi Agro Campus – Temerin otvorio je dva postupka procenjenih vrednosti po dva miliona dinara, jedan za nabavku električne energije i drugi za nabavku pogonskog goriva.

JP BB Term Bajina Bašta raspisalo je 14. decembra pet javnih nabavki, od kojih najvišu procenjenu vrednost ima nabavka mazuta od 81,4 miliona dinara (81.420.333,33).

Istog datuma je raspisala isto pet javnih nabavki Akademija strukovnih studija Južna Srbija, a najviša procenjena vrednost je za usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja od 3,608 miliona dinara.

Republički hidrometeorološki zavod raspisao je 14. decembra čak 85 javnih nabavki, ali ni za jednu se ne pominje kolika je procenjena vrednost.

JKP „Čistoća“ iz Žablja raspisalo je 34 javnih nabavki 14. decembra, od kojih je najviša procenjena vrednost za ustupanje ljudskih resursa (23.333.334 dinara) i nabavku goriva (dizel, benzin, tečni naftni gas) od 10, 3 miliona dinara.

Osam javnih nabavki raspisao je 15. decembra Jakop Izvor Vladimirci, a najvrednije procenjena je za nabavku električne energije od 32 miliona dinara.

Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije raspisala je 15. decembra 63 javnih nabavki, ali se ni za jedan od navedenih ne navodi procenjena vrednost.

Novinsko izdavačka ustanova „Hrvatska riječ“ otvorila je postupak za uslugu štampanja procenjenu na sedam miliona dinara.

Najviša procenjena vrednost javne nabavke JKP Vodovod Zaječar je za električnu energiju (42 miliona dinara). Ovo JKP otvorilo je 15. decembra čak 65 postupaka. 

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije je 16. decembra otvorila 19 postupaka. Najvišu procenjenu vrednost ima nabavka službenih automobila (3,7 miliona dinara).

Javne nabavke raspisalo je u datom periodu i nekoliko osnovnih škola, Generalni sekretarijat Vlade Republike Srbije, JP za stambene usluge „Dom“ iz Leskovca, KJP Morava Svilajnac, Gimnazija „Vuk Karadžić“ iz Trstenika, Gradski muzej Vršac i drugi državni organi, organizacije, ustanove ili druga pravna lica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR