Glas Javnosti

REPUBLIČKI GEODETSKI ZAVOD POMAŽE GRAĐANIMA: Prva onlajn diskusija o digitalnom katastru

Društvo
Autor: (Glas javnosti)

Republički geodetski zavod organizuje onlajn diskusiju „Digitalni katastar po meri svih građana“ u sredu sa početkom u 11 časova. RGZ prvom po redu aktivnosti ove vrste želi da pomogne građanima da bolje razumeju i efikasnije koriste njihove digitalne usluge, servise i aplikacije, kao i da odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Onlajn diskusija je samo jedna u nizu aktivnisti u okviru projekta “Digitalni svet katastra” koji je pokrenut u cilju potpune digitalizacije i koji će obuhvatiti niz onlajn događaja, edukacija i panela u cilju boljeg razumevanja i jednostavnijeg korišćenja digitalnih usluga, servisa i aplikacija, kao i aktuelne teme iz oblasti poslovanja RGZ-a.

Na prvoj onlajn diskusiji prisustvovaće predstavnici RGZ-a, poslovnih banaka, agencija za promet nekretnina i digitalni eksperti. Svi oni će iz svog ugla i delokruga rada predstaviti značaj i neophodnost digitalnog katastra, ali i jednostavnost korišćenja. Takođe, odgovaraće na sva pitanja koja će građani moći da postavljaju putem chat opcije.

Onlajn diskusija održaće se preko ZOOM platforme kojoj može da se pristupi putem linka: https://us06web.zoom.us/j/84448009520#success

Isto tako onlajn diskusiju možete pratiti uživo preko RGZ naloga na YouTube platformi.

Sve dodatne informacije možete da pronađete na sajtu RGZ-a: www.rgz.gov.rs.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR