Glas Javnosti

Rekonstrukcija glavne ulice u Ivanjici: Uskoro stiže završna faza

Društvo
Autor: Glas javnosti

Graditelji ovog korzoa u Ivanjici primetili su da ništa nije rekonstruisano decenijama iza nas

Uskoro će podgolijska varošica dobiti savremeno šetalište koje već dobija i svoje nove obrise i očekuje se da bude spremno za najveću ivanjičku manifestaciju. Radovi na glavnoj gradskoj ulici u Ivanjici su u završnoj fazi, vrednost čitavog projketa je 300 miliona dinara.

- Do prošle godine je ovde bila jedna kolovozna saobraćajnica zaista loša, tuda je prolazio saobraćaj, pešaci su išli uskim trotoarima, sada se već vide obrisi prelepog šetališta od pet i po hiljada kvadrata kada bude završeno. Trećina ulice je kompletno završena pod granitom, završene su kompletno instalacija voda i struja. Očekujemo da cela ulica bude gotova, za naš festival "Nušićijadu". Dugujemo veliko hvala Republici, Vladi Srbije, našem predsedniku - rekao je Momčilo Mitrović, predsednik opštine Ivanjica.


Graditelji ovog korzoa u Ivanjici primetili su da ništa nije rekonstruisano decenijama iza nas.
- Nemci su daleke 1944. godine uradili ovde vodu i kanalizaciju, zaista neverovatno, ali sada je došlo vreme da smo prošle godine počeli da radimo glavnu ulicu i da ćemo do kraja godine imati jedno zaista možda najlepše šetalište u zapadnoj Srbiji, a i šire - zaključio je Mitrović.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR