Glas Javnosti

REKONSTRUISANA ULICA PROPALA POSLE PRVE KIŠE: Uložili 22 MILIONA a i dalje TONE! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ulica čija je rekonstrukcija građane Niša koštala čak 22 miliona dinara, ispucala je i propala posle prve kiše. a njeni stanovnici sada se plaše da ne potone još dublje.

Ulici Svetolika Rankovića nakon jačeg pljuska u Nišu potpuno je propala, iako je nedavno obnovljena i za to su izdvojena 22 miliona dinara.

Dok građani komentarišu da je ovdašnji asflat kao živo tlo, iz Direkcije za izgradnju nema odgovora o ovoj temi, a na terenu su samo radnici JKP Naissus koji snimaju i ispiraju kanalizaciju, pišu Južne vesti.

- Ne znam kako ću kući da me negde ne proguta tlo - piše Nišlijka, dok i mnogi drugi na društvenim mrežama poručuju onima koji žive u ovoj ulici da kada opet bude rekonstruisana budu nežni prema novom asfaltu i da ne koračaju po njemu u štiklama.

Na terenu su od radnika primećeni samo radnici Vodovoda - jedan kombi i jedan kamion, a iz ovog preduzeća kažu da snimaju i ispiraju kanalizacionu mrežu.

Na pitanja o tome zašto je asfalt u ovoj ulici tako brzo posle rekonstrukcije oštećen i doveden u jako loše stanje, kao i kada će problem rešiti, od direktora Direkcije za izgradnju Niša Nebojše Lovića nema odgovora do objavljivanja ovog teksta, prenosi ovaj portal.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR