Glas Javnosti

Ranjena nastavnica u Ribnikaru ne može da hoda i da pomera levu ruku

Društvo
Autor: Glas javnosti

Тешка борба историчарке Татјане Стевановић која је преживела масакр у "Рибникару"

Tatjana, jedna od šestoro ranjenih i srećom preživelih u strašnom masakru na Vračaru, u kom je izgubljeno 10 života, kako tvrdi izvor, ne može da hoda, ne pomera levu ruku, a još se i psihički oporavlja od traume koja je zadesila čitav region.

Nastavnicu je dečak ubica, koji je pre dva dana svedočio u procesu protiv oca Vladimira Kecmanovića, inače lekara-radiologa, ranio u levu šaku, desnu potkolenicu i u stomak, a taj metak je i oštetio desni kuk.

- Od te najgore rane u stomak Tatjana ima kao posledicu oštećenje nerava leve noge, pa ne može da stane ni na jednu. Iz kreveta može jedino u kolica. Mali su pomaci na bolje i niko trenutno ne može reći koliko će rehabilitacija da traje.

- Tatjana je tri puta već od početka operisana. Spasavali su joj život pa je kuk koji je rasprsnuo od metka kojim je pogođena u stomak, ostavljen da "se rešava" kada se ona potpuno oporavi.

- Zna se da Tatjana nije bila na Kostinom spisku, ali spektakulisalo se da između njih ima neki spor kao nastavnik i đak, što nije tačno. Ipre i posle incidenta Tatjana je uvek govorila da je on bio primeran dečak, sa kojim nikada nije imala problema. 


Glas javnosti/N02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR