Glas Javnosti

ČELNICI POLICIJE i ŽANDARMERIJE PONIŽENI

Društvo
Autor: Glas javnosti

Potpredsednik Novog policijsko sindikalnog saveza Zdravko Rajević reagovao je povodom nedavnog incidenta na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, kada je predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, kako ocenjuju u ovom sindikatu, teško ponizio pripadnike Žandarmerije koji su potom napustili halu “Pionir”.

Reagovanje Zdravka Rajevića, inače predsednika Odbora za borbu protiv kriminala i korupcije Novog policijsko sindikalnog saveza, u kome se osuđuje nereagovanje čelnika policije i nudi žandarmima krivično-pravna zaštita, prenosimo u celini:

“Novi policijsko sindikalni savez u potpunosti se ograđuje od kukavičkog odsustva bilo kakve reakcije ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, načelnika Policijske uprave za grad Beograd Veselina Milića, te neposrednih rukovodilaca žandarma koji su teško poniženi od strane Nebojše Čovića na košarkaškoj utakmici Crvena zvezda - Partizan.

U bezbednosnim krugovima, ali i u samom narodu Srbije, Nebojša Čović je poznat kao ratni i tranzicioni profiter, koji je u saradnji sa neprijateljima srpskog naroda stekao ogroman kapital, perfidnim pljačkanjem budžeta Savezne Republike Jugoslavije, kao i Republike Srbije, u saradnji sa austrijskim firmama i zapadnjačkom agenturom. Nije procesuiran, pretpostavljamo, samo zahvaljujući selektivnoj eutanaziji "srpskog" pravosuđa koja traje preko 30 godina?!

Nesporna je njegova kolaboracija sa šiptarskim teroristima sa Kosova, njegov uticaj na Vojislava Koštunicu da amnestira 2000 šiptarskih terorista i oslobodi ih iz srpskih zatvora. Kapital Nebojše Čovića utemeljen je na suzama, krvi i znoju prognanih Srba sa prostora Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kosova i Metohije.

Pozivamo žandarme koji su neposredno, verbalno i gestikulacijom poniženi od strane ove umišljene veličine, naravno ukoliko imaju hrabrosti, ponosa i žele da odbrane ugled svoje službe, da nas slobodno kontaktiraju putem mejla, i mi ćemo im sigurno pružiti krivično-pravnu zaštitu, jer je pravni poredak očigledno na izdisaju i funkcioniše samo kad treba da se terorišu slabi i unesrećeni dok, sa druge strane, pada na kolena ispred svakog milionerčića.

Vučić Aleksandre? Lideru? Obeća li ti 2012. hapšenje svih izdajnika, kriminalaca i profitera, pa i Čovića? Pa jesi li uradio nešto od toga, ili si nas sve zajedno slagao? Mahao si Dinkićevom zatvorskom košuljom po skupštini, pa ga uzeo za savetnika? Savetnika za šta? Nadamo se da ne za lopovluk?

Novi policijsko sindikalni savez nema nameru da ćuti nad konstantnim gaženjem srpske države, pogotovo kada to rade oni koji su se njenim satiranjem enormno obogatili. Iskreno verujemo da dolazi vreme pravde“ – poručio je potpredsednik i predsednik Odbora za borbu protiv kriminala i korupcije Novog policijsko sindikalnog saveza Zdravko Rajević.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR