Glas Javnosti

RADOVI U TOKU: Saobraćaj USPOSTAVLJEN, ali ZATVORENE trake dva TUNELA na auto-putu E-75!

Društvo
Autor: Glas javnosti

U tunelima Majdane i Predejane, na auto-putu E-75 pregledaće se sistemi tunelske opreme. Na putu Leskovac-Bestrovac vozila se, zbog radova, propuštaju naizmenično, kao i na putu Bačka Topola - Senta. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

Na auto-putu E-75 danas od 18 sati do sutra u šest sati izvodiće se radovi na pregledu sistema tunelske opreme u tunelima Manajle i Predejane.

Za saobraćaj će biti zatvorena desna cev tunela Manajle i Predejane u smeru ka Nišu, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno levim cevima tih tunela, smera ka Vranju.

Na istom auto-putu na deonici Niš-Vranje, kod petlje Merošina, u smeru ka Vranju, uspostavljen je normalan režim saobraćaja, nakon saobraćajne nezgode, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na putu Leskovac-Bestrovac, do 17. jula u periodu od sedam do 17 sati, obavljaju se radovi na presvlačenju asfalta betonom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Bačka Topola - Senta do 30. jula izvode se radovi na sanaciji kolovoza, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u oba pravca.Foto: EnvatoElementsNa auto-putu E-70, deonici Batrovci-Kuzmin, u smeru ka Kuzminu do 30. jula, u toku svetlog dela dana izvode se radovi na zameni zaštitne ograde pa je za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Inđija-Novi Slankamen svakodnevno do kraja jula obavljaju se radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.

Putevi Srbije saopštili su da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR