Glas Javnosti

RADOVANOVIĆ POJASNIO PORUKU KOLEGAMA: Zloupotrebljava se ime, ugled i položaj Kona i Tiodorovića!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Polemika koja je juče započela između epidemiologa dr Zorana Radovanovića i dr Predraga Kona, člana Kriznog štaba, nastavljena je i sinoć. A sinoć je Radovanović objasnio Konu šta je mislio kada je rekao da se oseća izdanim, te da se naježio od pomisli da bi da je mlađi morao da se nađe u istoj situaciji kao Kon i Tiodorović.

Najpre je dr Radovanović kritikovao Krizni štab u svom autorskom tekstu, na koji je reagovao Kon na svom Fejsbuk profilu. On je Radovanoviću odgovorio da “ne prihvata njegove kritike” i upitao: “Koga sam izdao?”.

Usledio je odgovor profesora Radovanovića gde pojašnjava da nikoga nije nazvao izdajnikom.

Foto: Printscreen

-Dragi kolega Peco, uzeh članak da proverim koga sam nazvao izdajnikom. Postoji bitna razlika: tamo piše da smo IZDANI mi, obični građani. To je zaista osećaj koji delim sa svojim prijateljima. Očekivali smo da se borite za nas (skoro) sedam miliona, a ne da promovišete jednu partiju i njene interese. Ne krivim Vas. Naježio sam se pri pomisli da bih se, da sam mlađi, našao sa Vama i Batom (Tiodorovićem) u istoj ponižavajućoj situaciji. Znam da su civilizacijske vrednosti kojih se Vi držite sasvim suprotne “vrednostima” koje baštine naprednjaci i da prirodno ne možete da im pripadate. No, dužnost mi je bila da ukažem na tu zloupotrebu. Vašeg imena, ugleda i položaja. U tom svetlu sasvim drugo svetlo bačeno je i na odluke KŠ- odgovorio je je dr Radovanović.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR