Glas Javnosti

RADOVAN KALABIĆ OBJAŠNJAVA: Zašto je komunizam satanističko iluminatski projekat (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Publicista, književnik i istoriograf Radovan Kalabić ocenjuje da komunizam nije posebna ideologija, već da je deo satanističkog iluminatskog projekta koji stoji u pozadini Francuske buržoaske revolucije čiji je glavni cilj skloniti Boga na nebu, ubiti monarha, kralja ili cara na zemlji i rasturiti porodicu.

- Komunizam je na kraju doveo do toga da su deca prijavljivala svoje roditelje, ta praksa nam je iz nekih ranijih vremena poznata, kaže Kalabić i nastavlja.

- U Tarinom lugu na Badnje veče dolaze partizanske jednice kojima su po svoj prilici komandujući bili Đilas i Moša Pijade, pobili su sve  što je bilo u Kolašinu od uglednih ljudi: sudija, lekara apotekara, trgovaca… I nisu dozvolili sahranjivanje. Da bližnji pokopaju svoje, neko su od improvizovanog drveta napravili krstaču rasporili psa i na taj krst razapeli psa i rekli “ovo je pasije groblje”. Kada je narod u Crnoj Gori video šta ta idelogija prema Srbima i pravoslavlju čini onda ih proteruje iz Crne Gore – veli Kalabić.

On napominje da su pmenuti idelozi vodili borbe protiv četnika u Bosni da bi dobili zaštitu Pavelića.

O tome koja je sve zla po oceni Radovana Kalabića, donela komunistička ideologija i zašto je morao da pogine Sava Kovačević pogledajte na snimku.  

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR