Glas Javnosti

RADNO VREME PRODAVNICA NA SRETENJE

Društvo
Autor: Glas javnosti

Gradska uprava Beograda objavila je danas radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za predstojeći praznik - Dan državnosti Srbije, prenosi Beoinfo.

Kako su saopštili u Gradu, dan uoči uoči Sretenja, marketi moraju da budu otvoreni od 9.00 do 18.00. U sredu dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni, a u četvrtak 16. februara prodavnice moraju biti otvorene najmanje od 9.00 do 12.00 časova. Međutim, prethodnih godina većina prodavnica je tokom proslavljanja Dana državnosti radila uobičajeno, pa Beograđani ne moraju da brinu.


Trgovinski objekti u obavezi su i da svoje radno vreme tokom praznika istaknu na objektima tri dana pre praznika pa će građani na vreme biti obavešteni da li će pojedine radnje imati izmenjeno radno vreme tokom srede i četvrtka.

Trgovinski objekti u obavezi su i da svoje radno vreme tokom praznika istaknu na objektima tri dana pre praznika pa će građani na vreme biti obavešteni da li će pojedine radnje imati izmenjeno radno vreme tokom srede i četvrtka. Pišu Novosti


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR