Glas Javnosti

Na putu od Vlasotinca do Leskovca radovi po sistemu 'drži bure vodu dok majstori odu': PUTOKAZI na sred biciklističke staze

Društvo
Autor: Glas javnosti

Građevinski standardi poslednjih godina su takvi da možemo da očekujemo svašta, pa čak i to da nasred biciklističke staze postave vertikalnu signalizaciju, tačnije putokaz na putu od Vlasotinca do Leskovca.

Za ove radove u dužini od 6,5 kilometara, Javno preduzeće „Putevi Srbije“ izdvojilo 283,3 miliona dinara, te je ova kapitalna investicija, postala je predmet podsmeha na društvenim mrežama, zbog radova po sistemu drži bure vodu dok majstori odu.

Rekonstrukcija ove saobraćajnice je otpočela krajem septembra prošle godine i prema ugovoru bi trebalo da se završi u roku od 11 meseci, pritom su se javili neplanirani radovi u vezi sa niskonaponskom mrežom jer sve bandere duž ovog puta moraju da se dislociraju da bi se kolovoz proširio.

A sasvim je izvesno da će i postalljanje table dodatno probiti rok.

 

Ipak, izvođači radova - “Trace Srbija” Niš, tvrde da je postavljanje putokaza usred biciklističke staze samo privremeno rešenje i da će on biti prebačen na neko drugo mesto kada radovi budu bili u potpunosti završeni, 

Postavlja se pitanje: na koje drugo mesto i kako bez bušenja betona?

(Glas javnosti/Jugmedia/Direktno)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR