Glas Javnosti

Putevi Srbije o izmeni režima saobraćaja zbog radova

Društvo
Autor: Glas javnosti/dnevnik

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Horgoš - petlja Subotica, u smeru ka Beogradu u toku su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde u razdelnom pojasu i trajaće do 28. jula, a zbog radova je zatvorena preticajna traka, dok se on odvija voznom i zaustavnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Na istom auto-putu, ali na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci u oba smera u toku su radovi na košenju bankina i putnog pojasa, koji traju do 12. jula i zbog čega je zatvorena za saobraćaj zaustavna traka.



Putevi Srbije saopštili su da je normalizovan saobraćaj na deonici Žarkovac - Putinci nakon što su završeni radovi na rehabilitaciji puta.

Na deonici petlja Niš Jug - petlja Merošina do 1. avgusta izvode se radovi na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave a saobraćaj se zbog radova odvija samo voznom i zaustavnom trakom.

U oba smera na auto-putu Ljig - Takovo do 12. jula od 7 do 15 časova za saobraćaj su zatvorene preticajne trake.

Na deonici Knić - Mrčajevci zbog radova na mostu preko Bresničkog potoka do 15. septembra saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Brežđe - Divčibare, od mesta Krčmara do Divčibara obustavljen ej saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji. Obustava će trajati do 30. oktobtra, a alternativni put je Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Do 10. oktobra trajaće radovi na drugoj fazi izgradnje Obilaznice oko Novog Pazara.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR