Glas Javnosti

PSIHIJATAR MARIĆ ŽIVI SA LEPOM NIGERIJKOM: Moja ćerka i ona se DRUŽE, nikad nije PUTOVALA! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Psihijatar Jovan Marić koji poslednjih dana u emisijama u kojima gostuje vodi bitku za stan u kojem živi, otkrio je ko je misteriozna crna devojka koja živi sa njim u tom stanu.

Sa Jovanom Marićem već četiri godine živi devojka iz Nigerije - Onjebući Jukeria. Ona se naime kod njega, kako je potvrdio, nalazi u svojstvu gosta, da mu se nađe oko spremanja hrane, čišćenja kuće i ostalih stvari koje ne može sam da obavlja. - Ona je moja poznanica, koju sam upoznao za vreme mog službovanja u Abudžiju, glavnom gradu Nigerije, a koja je pre dva meseca došla u goste kod moje porodice sa željom da upozna Evropu i nauči srpski jezik. Ona je prijatna i dobra osoba koju sam sretao u Nigeriji dok sam bio ambasador. Približnih je godina kao i moja ćerka, sa kojom se i druži, tako da nema govora o nekoj emotivnoj vezi - rekao je profesor Marić jednom prilikom.

Kako je naveo, ona pre dolaska u Srbiju nikada nije putovala van Nigerije, te je on u dogovoru sa porodicom rešio da je ugosti kod sebe u domu. Tom prilikom, smestio ju je u svoju nekadašnju spavaću sobu, koju je opremio sa ogledalima na plafonu tokom braka sa trećom suprugom. Pored plafona, ogledala se nalaze sa obe strane zida, kao i na ormanu koji se nalazi nasuprot kreveta. U tom delu se takođe nalaze i vrata koja vode do njegovog kabineta, odnosno, danas sobe u kojoj spava i radi.

Kako je rekao tada, srpski još uvek nije dobro savladala. Sa druge strane, kuhinju je zavolela na prvi zalogaj.

- Naučila je da malo za sada. Zna da kaže "hvala", "molim", "izvolite". Od srpskih jela voli samo ljuto jer je na to navikla u Nigeriji. Voli roštilj, ćevape, ali i naš burek - otkrio je profesor Marić navike svoje gošće.

Da Jukeria vredno uči i da je fakultet shvatila veoma ozbiljno, najbolje govori činjenica da daje sve ispite na vreme. Naime, ona se ove godine uspešno upisala na treću godinu fakulteta, smer "Hotelijerstvo", gde je prema rang listi vidljivo da je dobar student, koji je u prve dve godine zaradio maksimalan broj poena. Pored toga, uvidom u njen Instagram profil, vidi se da vodi aktivan društveni život, te i da putuje po Evropi.

Kako je dr Marić rekao, ona navodno nije upoznata sa njegovim planovima da ako bude morao da izađe iz stana, ostane u hodniku. Ako ipak do toga ne dođe, prema njegovim rečima, velika je verovatnoća da će se simpatična i atraktivna Nigerijka vratiti kući nakon okončanja studija u Beogradu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Nevena petrović u 16.11.2021 11:32:09 h
     0 

Bedinerka a koju tašnu nosi