Glas Javnosti

PSI LUTALICE NAPRAVILI HAOS U DOMAĆINSTVU U ZVEČKOJ: Zaklali 15 kokošaka, porodica u strahu da se ne desi nešto još gore! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

U mestu Zvečka kod Obrenovca jedna porodica imala je izuzetno stresnu noć između utorka i srede kada su im u domaćinstvo upali psi lutalice i zaklali 15 kokošaka.

Vračarevići kažu da su oko ponoći čuli galamu i kokodakanje kokošaka a pre svega svoje pse koji laju i upozoravaju na opasnost. Kad su izašli, zatekli su užas.

Foto: Youtube/Printscreen

Gazda kuće odmah je otišao do kokošinjca i unutra video ogromnog crnog psa ali nije uspeo da ga uhvati ili otera jer je sam pas pobegao kroz rupu u ogradi. 

-Vidite i sami da ja boksove za kerove imam bolje nego štale i držim ih zaključane baš zato da ne bi pravili ovakvu štetu drugim domaćinstvima. Molim i ostale ljude da vode računa o svojim psima i da ih ne puštaju ovako na ulicu da prave štetu drugima - kaže domaćin.

Foto: Youtube/Printscreen

-Vidim, jurili su i ovce po livadi ali nisu ih stigli, pobegle su im, a imam i dva jagnjeta... imamo i lane u dvorištu koje smo spasli ispod kombajna, možda su njega namirisali  - priča domaćin iz Zvečke strahujući i za članove porodice i unuke ako se ovako nešto ponovi.

 

(Glas javnosti/TV Mag)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR