Glas Javnosti

Prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" sutra

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prvo izvlačenje nagrada u okviru novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” biće održano u subotu, 28. januara 2023. godine, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 18 časova.

Ukupni nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Predviđeno je pet javnih izvlačenja i u svakoj od emisija biće dodeljena po dva stana. Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne, koji će se održati u drugoj polovini 2023. godine.


Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Umesto koverata iz bazena, u novoj nagradnoj igri biće izvlačeni ovi kodovi. Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije, u studiju Radio-televizije Srbije čiji je domaćin Slobodan Šarenac.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR