Glas Javnosti

PRVA, DRUGA, TREĆA ŽENA: Muftija Zukorlić i posle smrti uzburkava JAVNOST detaljima iz njegovog života

Društvo
Autor: Glas javnosti

Iako se prašina oko smrti muftije Muamera Zukorlića još nije slegla, počeli su da isplivavaju detalji njegovog privatnog života.

Pojavila se treća žena, koja tvrdi da je zakonska, a u celom ovom zapletu mnogi se pitaju ko je prva muftijina supruga , majka sadašnjeg predsednika Stranke slobode i poverenja - Usamea Zukorlića.

U javnosti gotovo da nema informacija o Umeji Zukorlić. U medijima se retko pojavljuje, a šira javnost mogla je da je vidi na komemoraciji u Beogradu, održanoj povodom smrti Muamera Zukorlića.

Spekulisalo se da je svoju prvu suprugu, Muamer upoznao u Jordanu tokom svog školovanja.

Podsetimo, druga supruga Muamaera Zukorlića oglasila se saopštenjem posle navodnog otkrića postojanje treće muftijine supruge, navodeči da će poštovati njegovu privatnost, kao i da je, ukoliko je ovo istina, ispoštovao sve šerijatske zakone.

Hvala mami Palestinki za svu podršku u životu koju mi pruža ❤️

Posted by Usame Zukorlić on Уторак, 16. новембар 2021.


Usame Zukorlić rođen 1992. godine u gradu Konstantini u Alžiru od oca Muftije Muamera Zukorlića i majke Palestinke Umeje Abu Taha Zukorlić.
U Novom Pazaru je završio osnovnu školu, a nakon toga pohađao je srednju školu medresu Gazi Isa-beg. Obavljao je funkciju predsednika Mladih BDŽ dve godine.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR