Glas Javnosti

PROTEST NA KARABURMI SE NASTAVLJA: 'Naši zahtevi nisu ispunjeni - sutkinja nije ZAKASNILA NA POSAO, VEĆ JE SAUČESNIK U UBISTVU!'

Društvo
Autor: Glas javnosti

Mediji su sinoć objavili dezinformaciju da se protest za malog Stefana na Karaburmi dana 26.07.2021. u 19.00 časova završava, te su organizatori istog bili primorani da povodom ovoga izdaju zvanično saopštenje.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

-Iako smo do sada puštali svakog građanina, roditelja, čoveka dobrog srca, osobu koja se saoseća sa decom i nama, da se informišu svako na svoj način, nažlost primorani smo da od ovog momenta uzmemo malo više stvari u svoje ruke i izvor jedinih pravih i tačnih informacija centralizujemo na jedno mesto.

Verujući da ne postoji osoba koja se može boriti protiv borbe za život deteta, nažalost, tek sada smo svesni da smo pogrešili, stoga Vas molimo da ubuduće sve informacije koje Vas zanimaju potražite na Fejsbuk stranici „PRAVDA ZA STEFANA“.

Nakon jucerašnje vesti: (26.07.2021.) "Da su zahtevi okupljenih gradjana ispunjeni, te da ceo dalji skup odnosno protest nema svrhe" moramo to demantovati:

Nas zahtev nikada, nijednog momenta nije bio da se sutkinji izrekne (sramna) disciplinska mera poput JAVNE OPOMENE, SMANJENJA PLATE ili tome slično jer dotična sutkinja nije ZAKASNILA NA POSAO, VEĆ JE SAUČESNIK U UBISTVU! Stoga je naš zahtev, od početka bio i ostaće do momenta dok SVI krivci ne budu osuđeni, počev od samog Stefanovog dželata za kog zahtevamo maksimalnu kaznu, preko saučesnika odnosno same sutkinje, do svih drugih saučesnika koji su umešani odnosno krivci za pogibiju našeg Stefana.

Shodno tome, MI SE ODAVDE NE POMERAMO!

Zahvaljujemo se mnogima koji, svako na svoj način, pomažu i podržavaju ovaj skup i ovu borbu koja za cilj nema samo KAZNU ZA SAUČESNISTVO U UBISTVU DETETA VEC I PREVENTIVNU ZAŠTITU SVAKOG NAŠEG DETETA – navodi se u saopštenju.

U današnjoj emisiji „Glasa javnosti“ koju ćete moći da pratite na našem kanalu biće Danijela Stanković, jedna od organizatora protesta na Karaburmi koji i dalje traju boreći se za pravdu za tragično nastradalog dečaka, Stefana.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR