Glas Javnosti

PROROČKO PREDVIĐANJE PROFESORA JEVTIĆA: NEĆE SE ZAUSTAVITI NA PARIZU I BEČU,CELA EVROPA RIZIČNA, SRBIJA NIKADA UGROŽENIJA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Profesor politikologije religije na Fakultetu političkih nauka Miroljub Jevtić proročki je predvideo de će Evropu posle terorističkih napada u Francuskoj od prošle sedmice, zadesiti nove, slične situacije, kao što je to bio sinoć slučaj u Beču.

Jevtić je u intervju „Glasu javnosti“  objasnio da Evropu benevolentna politika prema islamu i migrantima „vodi u bedu , pogibiju i smrt“.  

Upitan da li je Srbija ugrožena i da li postoji mjogućnost da bude izložena terorističkim napadima , profesor Jevtić je kazao :

-Ugroženi smo da ne možemo biti ugroženiji. Na Kosovu je 99 odsto muslimana. Ako Francuzi kažiu da je muslimanski sparatizam to što se desi u jednom kavrtui u Parizu koji je potpuno okružen Francuzima, kako  to nije opasno  na Kosovu koje je samo jednom granicom spojeno sa Srbijom , a oslanja se na Albaniju – ocenio je profsor jevtić.

Novi napad u Beču potvrdio je predviđanja profesora Jevtića koji tvrdi da su stručnjaci za islam među kojima je i on decenijama upopzoravali na opasnost koja može da zadesi Evropu , ali da „niko ko je trebalo nije ima da ih čuje“.

Jevtić je istakao da se boji da sve ovo neće opametiti Evropu i dodao da je „Evropa u situaciji kada mora da misli kako će da preživi“ i dodao da joij je za to „ostalo vrlo malo vremena“.

 -Kosovsko pitanje je par ekselans islamsko pitanje. U njejmu nema ničeg što nije islamsko, čak ni jezik.... Sa dolaskom migracije stanje je još užasnije. Ako dozvolimo da se nasele samo ćemo još više povećati opsanost, koja već postoji – kazao je Jevtić.

 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR