Glas Javnosti

PRONAĐEN MLADIĆ U VOZU U JAGODINI: Traga se za njegovom porodicom

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pronađen mladić u vozu u Jagodini, ne govori i nema dokumenta kod sebe. Centar za socijalni rad u Jagodini moli sve da se, ukoliko prepoznaju mladića, jave njima ili policijskoj upravi u tom gradu.

Mladić starosti između 25 i 30 godina je 17. marta u večernjim satima pronađen u vozu koji saobraća od Paraćina do Jagodine. On ne govori, a kod sebe nema lična dokumenta, tako da Centar za socijalni rad i Policijska uprava u Jagodini nisu u mogućnosti da utvrde njegov identiet.

Foto: Privatna arhiva


Mladić je krupnije građe, svetlije smeđe kose sa prosedim delovima kose iznad oba uha.

Centar za socijalni rad Jagodina je mladića privremeno smestio u jedan manji stan, navodi se na Telegrafu.

- Obilazimo ga više puta u toku dana. Nismo uspeli da sa njim stupimo u komunikaciju. Niko se do sada nije javio da bi nam dao bilo kakvu informaciju o njemu. Ne znamo koliko ćemo biti u mogućnosti da ga zadržimo. Više puta je hteo da napusti smeštaj, ali smo uspevali da ga odvratimo. Želimo da se što pre pronađu ljudi koji znaju ko je on, da bi ga zbrinuli. Svaka pomoć je dobrodošla - kaže za telegraf Biserka Jakovljević, direktorka te ustanove.Centar za socijalni rad u Jagodini moli sve da se, ukoliko prepoznaju mladića, jave njima ili policijskoj upravi u tom gradu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP