Glas Javnosti

PRONAĐEN DEČAK IZ DONJEG DOBRIĆA: Majka ga zatekla PROMRZLOG, odbija da govori!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dečak D. N. (9) iz Donjeg Dobrića, koji je nestao juče u 16 časova, pronađen je danas oko 12 časova.

Dečaka je pronašla majka u bali sena i on je promrzao i ne govori, šalju ga ubrzo na lekarski pregled.

Dok se u dvorištu čuo samo glas majke Slađane kako ga doziva rečima – Sine javi se, molim te javi se, u jednom trenutku se samo začulo kako iz sveg glasa viče – Evo ga, tu, je, živ je!

- S policijom sam išao do obližnje šume i pri povratku ka seniku, koji je na par metara udaljen od kuće, čuo sam Slađanu kako doziva da je ugledala sina. Mališan je dobro, nema povrede, samo ćuti, kao da je sve ove sate prespavao i nije ni znao da se celo selo diglo na noge i ovoliko policije – rekao je komšija dodajući da je sada svima laknulo i da je najvažnije da je dete živo.

Podsećamo da je dečak poslednji put viđen u sredu oko četiri popodne, dok se vraćao od dede, a potom mu se izgubio svaki trag. Policija je provela celu noć na terenu tražeći ga po svakom zabačenom ćošku, a dečak se, praktično, nalazio u svom dvorištu, sklonjen u seniku.

Kako je rečeno nešto ranije, dečak je bio kod dede, koji ga je ispratio kad je krenuo kući. Iako je njegova kuća udaljena 300 metara od dedine, dečak se usput izgubio.

Celo selo se odmah dalo u potragu za nestalim dečakom, prošla je cela noć u uzaludnom traganju.

Kako kažu meštani sela, dečak je izuzetno vredan i dobar, ali i ranije je nestajao.

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR