Glas Javnosti

Promene u javnom prevozu zbog radova ulice u Zemunu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će zbog radova na rekonstrukciji glavne ulice u Zemunu od 9. oktobra do 14. februara 2024. godine, od raskrsnice sa Ulicom avijatičarski trg do raskrsnice sa Karamatinom ulicom, biti izmenjene linije prevoza.

Vozila sa linija 17 i 73 će saobraćati, u smeru ka Batajnici, ulicama Aleksandra Dupčeka, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka, Novogradska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom, dok u smeru ka gradu voze ulicama Cara Dušana, Karamatinom, Kejom oslobođenja, Stevana Markovića, Avijatičarskim trgom, Aleksandra Dupčeka i dalje redovnim trasama.


Vozila sa linije 45 će saobraćati ulicama Tošin bunar, Ivićeva, Ugrinovačka i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom pravcu ide Ugrinovačkom, Novogradskom, Cara Dušana, Karamatinom, Kej oslobođenja, Stevana Markovića, Avijatičarski trg, Nikolaja Ostrovskog, 22. oktobra, Vrtlarska, Ivićeva Tošin bunar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 83 će saobraćati ulicama Aleksandra Dupčeka, 22. oktobra, Vrtlarskom, Ugrinovačkom i dalje redovnom trasom, odnosno u smeru ka gradu Ugrinovačkom, Vrtlarskom, 22. oktobra, Aleksandra Dupčeka i dalje redovnom trasom.


Vozila sa linija 84, 704, 706 i 707 će saobraćati ulicama Karađorđeva, Avijatičarski trg, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka, Novogradska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu ići ulicama Cara Dušana, Karamatina, Kej oslobođenja, Stevana Markovića, Karađorđeva i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 703, 705 i 706E će saobraćati ulicama Marka Nikolića, Jovana Subotića, Stevana Markovića, Kej oslobođenja, Karamatina, Cara Dušana i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu ići Cara Dušana, Karamatina, Kej oslobođenja.


U saopštenju se navodi da će vozila sa linija 704N i 706N u smeru ka Batajnici saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka, Novogradska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu voziti ulicama Cara Dušana, Karamatinom, Kejom oslobođenja, Stevana Markovića, Avijatičarskim trgom, Aleksandra Dupčeka i dalje redovnom trasom.

Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR