Glas Javnosti

PROFESOR JOVAN MARIĆ SEKSOM SE OPORAVLJA OD KORONE: Imam REDOVNE ODNOSE sa mojom devojkom iz NIGERIJE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pre sedam meseci gledao je smrti u oči i borio se kao lav da se izvuče iz kandži koronavirusa, zbog kojeg je čak dva puta bio na respiratoru, a sada poznati seksolog i psihijatar dr Jovan Marić (80) kaže za Objektiv da se oporavio, ali da još uvek oseća posledice zaraze.

– Korona je podmukla bolest, u koju nisam verovao dok je nisam osetio na svojoj koži. Bogu hvala, mnogo mi je bolje, osim što sam malaksao. Samo bih sedeo i gledao televiziju. Ta malaksalost traje već nekoliko meseci, ali trudim se da treniram, vozim sobni bicikl dva puta dnevno, napisao sam autobiografiju, čitam knjige od pokojnog oca i redovno upražnjavam intimne odnose s devojkom iz Nigerije koja živi kod mene već tri godine i koja mi, između ostalog, kuva, pere i pegla – priznaje dr Marić.

Profesor otvoreno priča da je intimni odnos mnogima pomogao, ne samo u borbi s koronavirusom nego i drugim bolestima.

– Polne aktivnosti odvraćaju od negativnih misli. Jednostavno, dok vodite ljubav, mislite na svog partnera i sam čin, zbog kog se osećate vitalno, zdravo, jako i sposobno da završite čitavu radnju. Čak i ako ste zarazni, nema potrebe da ga izbegavate, samo pronađite položaj koji vam odgovara – savetuje seksolog.

Ako partner ima kijavicu, kako kaže dr Marić, za svaki slučaj neka stavi higijensku masku ili neka se okrene suprotno od vas u toku odnosa.

– Možete da primenjujete različite poze tokom vođenja ljubavi. Ako ne želite da ga gledate u oči, ili želite da se sačuvate od potencijalnog zaražavanja, vi budite glavni učesnik u seksu, a neka vam on okrene leđa. Ne gledate ga, a ugođaj je isti – tvrdi dr Jovan Marić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Nada Kovačević u 10.11.2021 10:09:45 h
     0 

Ovaj čoveje, u najmanju ruku, degutantan. Toliko obrazovanje, naučni radovi, a sveo se na najprostiji nivo. Brakovi, žene, veze, deca koja ga izbegavaju.... Devijantno, neukusno, za dijagnozu. Pored tolike inteligencije , doveo je sebe u nezavidan položaj i sad zapomaže putem medija da ne završi na ulici. Bože sačuvaj. Devojka iz Nigerije!! Bolje da je nešto prećutao, pa bi se možda neko i sažalio na njega.