Glas Javnosti

PRIKUPLJEN NOVAC ZA VUKANA! Porodica objavila lepe vesti - "Hvala vam za sve!"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prikupljen je novac za lečenje za malog Vukana Stoiljkovića. Informaciju da je Vukan otputovao u bolnicu u Budimpeštu objavio je tim koji je mesecima radio na prikupljanju novca putem društvenih mreža na znavičnoj Faceboook stranici.

Dragi naši dobri ljudi, USPELI SMO. Ne postoji trenutno reč koja može iskazati zadovoljstvo i sreću koju trenutno imamo. Voleli bismo kada bismo mogli sve da vas od srca zagrlimo. Hvala vam za sve što ste uradili za Vukana, za nas.

Hvala za sve organizovane bazare, skupove, predstave, žurke, sve događaje koji su bili u celoj našoj zemlji ali i šire. Hvala za svaku donaciju, svaki poslati sms, bilo kakav vid podrške.

Hvala za pomoć koju ste nam pružili iz Republike Srpske, svaki poziv, deljenje, bazar. Za sve što ste uradili, šta ste do sada radili, hvala vam.

Hvala fondaciji Budi human na prilici i podršci. Svim zaposlenima koji su svakoga dana ulagali mnogo truda, vremena i znoja za svaki dinar koji je prošao tokom akcije; što su uvek bili tu za nas.

Hvala svim televizijama, novinama, portalima, radio stanicama na svakoj objavi, podeli, apelu, prilogu. Vi ste držali kontinuitet i pomogli nam da dođemo do više ljudi koji su nam pomogli. Hvala vam.
Hvala klinici Betesda na prilici koju je pružila Vukanu. Termin koji će mnogo značiti jer je vreme glavni neprijatelj, doneo nam je još veću nadu da će Vukan izvući maksimum iz lečenja. Hvala i svim drugim ljudima u Mađarskoj koji su nam pomagali od samog početka završavajući nam tamo sve da bi bilo spremno za naš dolazak.

Na kraju, hvala porodici i prijateljima, našem timu @daivukanpobedisma koji su danonoćno radili punom parom, pratili, organizovali, delili, trudili se i izgurali ovu akciju do kraja. Vi ste nosili najveći teret na leđima i najveće zasluge pripadaju vama. Hvala vam. Hvala vam za sve. Vole vas vaši Stoiljkovići - napisano je na stranici "Da i Vukan pobedi SMA". 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR