Glas Javnosti

SRAMOTI SE SRBIJO! Preživela pakao, a država neće da joj plati LEČENJE! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Slađana Marković je devojka koja je zlom sudbinom zadobila višestruke prelome prilikom pada sa terase. Bog nije hteo da ona tada završi svoj život, ali je od avgusta 2020. godine vezana za krevet.

Polomljena karlica, obe butne kosti, naprsla lobanja, kolena, ruke. Pune dve godine traje njena agonija i borba za oporavak. Dve godine je bila vezana za krevet, i tek sad je moguće da krene sa rehabilitacijom. 

I kao što to obično bude, nesreća nikad ne ide sama.

Slađa je odbijena za rehabilitaciju u stacionarnoj ustanovi, jer je od datuma povrede prošlo više od tri meseca, i po zakonu gubi pravo na to!  

Neverovatno, ali istinito.

Njoj je sad neophodna pomoć da nastavi lečenje, jer sama ne može da obezbedi sredstva za to. Živi sa majkom, koja je imala izliv krvi na mozak i invalid je. Dan u "Agensu" iznosi 4.400 dinara, i za prvi ciklus lečenja od 21 dan neophodno joj je ukupno 92.400. S obzirom da su im jedina primanja majčina invalidnina i njena tuđa nega koja zbirno iznose oko 25.000, tu sumu ne mogu ni da zamisle da skupe same.

Pomoć možete uplatiti majci Milijani Postnet uplatom na broj 0656453512 i odneti joj na adresu Prvomajska 17/7 Beranovac (stanovi solidarnosti), ali i uplatiti na račun udruženja sa svrhom uplate "za Slađu Marković".


S obzirom da je Slađa bila pevačica, akcija nosi naziv #Umetnica_mora_biti_zdrava/Da Sladja ponovo stane na svoje noge.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od sta te briga u 30.03.2022 18:00:41 h
     0 
a sto je srbija kriva ili narod , pitajte picoustog ,on je drzava dok putin ne dodje i otera bagru