Glas Javnosti

Препорука полиције да деца не иду сама кући из школе због миграната!

Društvo
Autor: Glas Javnosti / srbijadanas.net / Dnevna Gazeta / Srbin Info

КАКО ПРЕНОСИ ПОРТАЛ srbijadanas.net :Родитељима чија деца похађају ОШ „Исидора Секулић“ у центру Београда данас је стигло обавештење да деца не би требало сама да се враћају кући из школе због миграната- преноси портал Мондо.

У питању је, како је речено у школи, препорука полицијске патроле, кажу родитељи за МОНДО . Ова основна школа налази се у Улици Гаврила Принципа, у којој се често догађају туче и међусобни обрачуни миграната.
 
Дакле, док министри у Влади и председник истичу како нема никаквих проблема са мигрантима, у исто време полиција саветује родитеље да се из безбедносних разлога са мигрантима, деца не враћају сама из школе!?
 
Због чега полиција не пошаље неколико патрола које ће цео дан бити лоциране у близини ове школе?
У Београду је ове недеље одржан протест против мигрантског насиља испред зграде Владе Републике Србије, на коме су говорила жртве мигрантског насиља.


НВО сектор је оптужио оне који су претрпели нападе и брутално насиље, да су неонацисти, а више организација је позвало на забрану будућих скупова те природе.

ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ, ЗАШТО ЈЕ СТИГЛА ОВАКВА ПРЕПОРУКА, КАДА НАС ДАНИМА УВЕРАВАЈУ ДА СУ МИГРАНТИ МИРОЉУБИВИ И ДА НЕМА БОЈАЗНИ ПО БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА !?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR