Glas Javnosti

PREMINUO MLADIĆ ZBOG KOGA SE UJEDINILA CELA SRBIJA: Dražan Vučelić izgubio je životnu bitku

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Srbija se ujedinila u pružanju finansijske pomoći Dražanu Vučeliću u borbi protiv malignog melanoma u metastazi.

Njegova sestra odlučila je da ga, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, samoinicijativno prebaci u Tursku, odakle bi išao na dalje lečenje u Izrael. Međutim, on je u Turskoj izgubio bitku za život.

Kako je jutros rekla njegova sestra Slađana, Dražan je od sinoć bio u komi

- Postoje neke vesti i istine koje je jako teško prihvatiti. Danas je stigla jedna takva i rečima je teško iskazati kakav je osećaj trenutno kod svih nas. Dražan nas je napustio... Nadamo se našao svoj mir i više ga ništa ne boli. Hvala svima koji su se mesecima borili da se sakupi  novac, nekoliko devojaka su posebno bile aktivne i verujem da im je sada jako teško. Iskreno saučešće želimo da uputimo njegovoj porodici i saosećamo sa njihovim nenadoknadivim gubitkom i bolom. Počivaj u miru i neka ti nebeski putevi budu osvetljeni - objavljeno je u jednoj Fejsbuk grupi za prikupljanje pomoći.

 

Podsetimo, Dražan je za bolest saznao još 2015. godine, nakon što je primetio čvor na vratu gde se ispostavilo da boluje od melanoma u metastazi. Od tog dana krenula je njegova svakodnevna borba sa ovom opakom bolešcu. Tumor je bio toliko agresivan da se raširio na celo telo.

Pored četiri operacije i mnogo zračenja, Dražan je koristio mnoge terapije koje su vremenom prestajale da deluju. Lečio se u Turskoj, gde je koristio biološku terapiju.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR