Glas Javnosti

JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONE...PREMINUO MILORAD TRIFUNOVIĆ: Jedan od osnivača Resursnog centra za lica nestala na Kosovu i Metohiji

Društvo
Autor: Glas javnosti

Od posledica izazvanih virusom korona, preminuo je Milorad Trifunović, koordinator multietničkog Resursnog centra za lica nestala na Kosovu i Metohiji.

Trifunović je bio jedan od osnivača Resursnog centra za nestale osobe i od 1998. Godine aktivno se bavio potragom za nestalim i kidnapovanim licima, među kojima je i njegov brat.

Preminuo je danas, od posledica izazvanih koronom.

Vest o njegovoj smrti objavio je Resursni centar za nestale osobe na svom Fejsbuk profilu:

-Bio je sjajan kolega i divan prijatelj, uvek voljan da podeli savete, primer visokog integriteta i energije- stoji u objavi.

Povodom smrti Trifunovića, oglasio se i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković.

Naveo je da će Trifunović ostati upamćen kao savesni i plemeniti saradnik i neumorni borac za pravdu i istinu o nestalima, za uspostavljanje medjunacionalnog dijaloga o ovoj teškoj i osetljivoj temi, za bolji i humaniji život svih gradjana Kosova i Metohije.

-Deleći sa vama osećanje tuge i bola, Srbi sa Kosova i Metohije, zaposleni u Kancelariji za Kosovo i Metohiju i ja lično, ostaćemo mu na svemu tome večno zahvalni- naveo je Petković, saopštila je Kancelarija za KIM.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR