Glas Javnosti

Premijerka štiti svog ljubimca Vesića!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ana Brnabić svojim nečinjenjem zaustavlja istragu kojom treba da se utvrdi ko je medijima pustio poverljiv ugovor sa kompanijom iz Norveške za konsultantske usluge iz oblasti energetike.

Nakon što je otkriveno da je to uradio njen pajtos Goran Vesić, ona ovaj problem gura pod tepih. Dok se sumnjalo na Zoranu Mihajlović, premijerka je ljuto insistirala da se pronađe zli član Vlade koji opozicionim medijima dostavlja sadržaj dokumenta koji ima oznaku "strogo poverljivo".

Vesić je premijerkin miljenik i zbog toga se o njegovim grehovima neće raspravljati, posebno se neće davati povod da se o njegovoj ulozi u odavanju poverljovog dokumenta polemiše u javnom prostoru. Glas javnosti će natednih dana biti uporan u svojim nastojanjima da se premijerka izjasni na ovu temu.Nakon što je otkriveno da je to uradio njen pajtos Goran Vesić, ona ovaj problem gura pod tepih.

 
Dok se sumnjalo na Zoranu Mihajlović, premijerka je ljuto insistirala da se pronađe zli član Vlade koji opozicionim medijima dostavlja sadržaj dokumenta koji ima oznaku "strogo poverljivo". Vesić je premijerkin miljenik i zbog toga se o njegovim grehovima neće raspravljati, posebno se neće davati povod da se o njegovoj ulozi u odavanju poverljovog dokumenta polemiše u javnom prostoru.

Glas javnosti će narednih dana biti uporan u svojim nastojanjima da se premijerka izjasni na ovu temu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR