Glas Javnosti

Prali su ulicu i sve se slivalo u `njen` odvod! Onda je rešila da se obračuna sa njima, a sada joj sledi KRIVIČNA! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Jedna žena napala je radnike Gradske čistoće dok su u četvrtak prali Šabačku ulicu na Zvezdari. Incident se dogodio oko podneva, a ona je tražila da prekinu sa pranjem ulice, jer se voda navodno sliva u “njen” odvod.

Vozač je ženu uputio da pritužbu može podneti pogonu Zvezdara, međutim ona je, verovatno nezadovoljna odgovorom i time što su radnici nastavili sa pranjem ulice, prišla radnicima koji rade sa crevom, počela da ih udara i naziva pogrdnim imenima.

Radnici se nisu suprotstavili, već su pokušavali da se podizanjem ruku zaštite od udaraca, navedeno je u saopštenju Gradske čistoće.

U pomoć radnicima je pritekao prolaznik, koji je uspeo da ženu odvoji od njih, ali je ona i njega počela da vređa, kao i prolaznicu koja je incident snimala mobilnim telefonom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Gospođa se pobunila protiv pranja Šabačke ulice zbog toga što sva voda ide u njen odvod kako ona kaže

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) on

 

Čišćenje i pranje Šabačke ulice godinama se sprovodi prema redovnom planu i programu, jer postoje svi potrebni tehnički uslovi za obavljanje ovih poslova. Do sada našem preduzeću nije stigla nijedna pritužba građana koji žive u ovoj ulici - kaže direktor ovog preduzeća Marko Popadić.

On dodaje da to nije bio prvi napad na radnike čistoće, zbog čega apeluje na sugrađane da sve primedbe koje imaju upute Info centru preduzeća.

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić kaže da će podneti krivičnu prijavu protiv žene koja je napala radnike tog preduzeća na Zvezdari!

Drago mi je što su ostali pribrani i na nasilje nisu odgovorili nasiljem - izjavio je Popadić i dodao da će preduzeće učiniti sve da zaštiti svoje zaposlene.

(Izvor Mondo)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR