Glas Javnosti

PRAJD ŠETNJA U BEOGRADU: Jake policijske snage po celom centru grada, saobraćaj blokiran!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prajd šetnja održava se danas u Beogradu pod sloganom "Nismo ni blizu", kojim organizatori poručuju da ima mnogo problema koje treba rešiti. I ovogodišnji prajd obezbeđivaće jake policijske snage.

Ovogodišnja Prajd šetnja održaće se pod sloganom "Nismo ni blizu“, a okupljanje učesnika počinje od 16 sati u parku Manjež.

Prajd šetnja počeće u 17 sati i kretaće se sledećom rutom: Nemanjina (ulaz u Park Manjež kod raskrsnice Nemanjine i Resavske) - Kneza Miloša - Kralja Milana - Trg Nikole Pašića - Narodna skupština - Kneza Miloša - Nemanjina - Park Manjež.


Jake policijske snage po celom centru Beograda

Kordoni policije raspoređeni su na brojnim mestima, ne samo oko parka "Manjež" gde u 16 sati počinje okupljanje, već i u velikom broju ulica. Trg Nikole Pašića i plato oko Skupštine Srbije su zatvoreni, kao Dečanska, Kosovska i sve okolne ulice, a peške je nemoguće za sada proći ka Terazijama. Brojne policijske snage nalaze se u Nemanjinoj ulici, koja delom okružuje park "Manjež". Ceo potez od Terazija do Slavije zatvoren. Incidenata nema, a na svakom koraku su jake snage policije i Žandarmerije.

Tokom ove "Nedelje ponosa", koja se sutra završava, organizovani su pozorišni festival, izložbe, panel diskusije, debate, žurke.

Zbog Prajda, ali i drugih manifestacija u gradu, brojne su izmene u trasama gradskih saobraćajnih linija.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR