Glas Javnosti

POZNATO STANJE RANJENOG SRBINA! DR: Metak je prošao kroz desnu lopaticu (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

U nemirima na severu Kosova povređeno je deset muškaraca od kojih su dvojica zadržani na bolničkom lečenju. Srbin Srećko Sofronijević (36), koji je upucan u leđa, trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja.

Direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek rekao je da su dva pacijenta koja su povređena na severu Kosova zbrinuta u toj ustanovi i da je pacijentu koji je upucan izvađen metak, krvarenje sanirano kao i da se nalazi na intenzivnoj nezi.
„Hitno je operisan pacijent koji je upucan u leđa. Metak je prošao kroz desnu lopaticu koja je polomljena i gotovo izašao na prednjoj strani vrata u blizini velikih krvnih sudova“, rekao je Elek.

Prema njegovim rečima, u današnjim nemirima povređeno je ukupno deset osoba. „Imamo deset povređenih, od toga osam nije zadržano na bolničkom lečenju. Oni su povređeni gumenim mecima, suzavcem, šok-bombama“, kazao je.

Druga osoba na bolničkom lečenju, trenutno je na dijagnostici.

- Ta druga osoba je povređena tako što je zadobila povredu tupom silom, da li kundakom, da li čizmom, nismo još dobili tačnu informaciju. On je u fazi dijagnostikovanja i biće smešten na odeljenju hirurgije KBC-a - rekao je.

Kako je precizirao Elek, svi povređeni su muškarci.

Da podsetimo, Specijalne jedinice kosovske policije upale su jutros u opštine na sjeveru Kosova u sklopu, kako su saopštili, akcije protiv šverca; Odmah po njihovom dolasku, Kosovskom Mitrovicom su odjeknule sirene za uzbunu, a građani su izašli na ulice.

Pogledajte još jednom trenutak ranjavanja Srećka Sofronijevića: 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR