Glas Javnosti

POŽARI KOD PRIBOJA BESNE VEĆ TREĆI DAN! General Bata Dikić sa zaposlenima JP Srbijašuma i vatrogascima se danonoćno bori sa vatrenom stihijom! (FOTO+VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Javno preduzeće "Srbijašume" saopštilo je da svo raspoloživo ljudstvo te kompanije već treći dan zajedno sa vatrogascima radi na suzbijanju velikih šumskih požara na teritoriji opština Priboj i Nova Varoš

„Već treći dan se svo raspoloživo ljudstvo JP ‘Srbijašume’ bori sa vatrom na planini Crni vrh, koja se nadovezuje na Zlatibor, dok istovremeno gori na području Rutoši, sela kod Nove Varoši“, kažu u preduzeću Srbija šume. 

Na gašenju požara učestvuje i general Bata Dikić koji se priključio zaposlenima Srbijašume i koji biju bitku sa vatrenom stihijom već više od 48 sati.

Foto: Glas javnosti

- Građanima bi bilo jasnije šta ja radim kao general policije u penziji u JP Srbijašume. Ja sam pomoćnik generalnog direktora JP Srbijašume za vanredne situacije, zastitu od kriminala i terorizma...2007.godine sam doktorirao na temu "Krizni menadžment kao faktor bezbednosti u Srbiji", rekao je za Glas general Bata Dikić.

Angažovan je veliki broj zaposlenih JP Srbijasume i vatrogasaca MUP-a.

 Pri suzbijanju požara veliki problem predstavljaju borove iglice i granje koje se nakon gašenja ponovo rasplamsa.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR