Glas Javnosti

Požalila što je na more otišla u junu: Buka na sve strane

Društvo
Autor: Glas javnosti

Iako su Srbi već uveliko krenuli na godišnje odmore, mnogi sugrađani složili su se da im se more u junu ipak ne dopada. Žustra rasprava nastala je na društvenoj mreži "X", a pored ljubitelja odmora van sezone našlo se i nekoliko građana koji su se vratili sa letovanja razočarani.

"More u junu je sr**e! Sezona je sezona, ali ako voliš da nema gužve septembar je ok. Ali jun sr**e", napisala je jedna korisnica ove društvene mreže koja je pokrenula opširnu raspravu.

Svuda se čuju kosilice, voda ledena

Komentari su se samo nizali i našao se veliki broj ljudi koji su se složili sa njom. Srbima uglavnom smeta temperatura mora, česte promene vremena i nećete verovati - kosilice!

"Pa da, treba vremena da se zagreje more, uopšte nije za kupanje u junu, pogotovo što je ove godine proleće bilo prilično hladno", napisala je jedna korisnica ove mreže.
Ipak, devojka koja trenutno boravi u Grčkoj odgovorila joj je da ne može da živi od zvuka kosilica.


"Ma i to, nego se vlasnici apartmana nisu spremili za sezonu. Jedan brusi, drugi kosi, treći čuka neku banderu za rasvetu. Komunalno ceo dan uređuje... Došla sam na letovanje na gradilište", napisala je ona i dodala:

"More je odlično! Kosilice i čekići mi smetaju, jer vlasnici apartmana još nisu sve sredili za goste. Kosilice, kosilice, kosilice. Još su i u centru radovi od strane komunalnog isto na održavanju zelenih površina. U sezoni toga nema... Poludeću", navodi devojka koja se potpisuje kao "Optimistkinja".

Ipak, iako joj kosilice smetaju, kaže da je temperatura mora u Grčkoj trenutno prijatna.

"More savršeno. Malo hladno kao što volim, ali od ovih što kose ću da izludim. U sezoni nikad nisam videla kosilicu, sad kao da je ne gase. Plus što lupaju", piše ova devojka.


Jednom sam otišla u junu na more i više nikad!

Ipak, bilo je i onih kojima kosilice nisu problem van sezone, ali hladna voda i te kako jeste.

"Jednom sam otišla u junu na more i nikad više! Više vremena sam provela u sobi nego napolju jer je stalno pljuštala kiša, a kad stane, more je bilo ledeno. Jednom godišnje mi je odmor i hoću normalno da ga provedem", piše "Lacrimosa".

Kako se "Optimistkinja" požalila da je u Grčkoj trenutno haos zbog pripremanja za sezonu, javili su se i Srbi sa drugih omiljenih letovališta koji tvrde da im odmor protiče "savršeno".

"Ja sam u Crnoj Gori na moru od juče i predivno je. Velika promena iz zagušljivog i pretoplog Beograda i okoline sa dosta vlage u vazduhu se stigne u Podgoricu. Sa mog balkona slušam talase i uživam u lepoti brda, zelenila i mora. Neprocenjivo", navodi Maja Petrović.
"U Hrvatskoj nema tih problema. Sve je uredno i sređeno, voda nešto preko 24 stepeni, mir i tišina", pojašnjava druga korisnica ove društvene mreže.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR