Glas Javnosti

POVEĆANJE USANA: Jedan sastojak iz kuhinje će im dati volumen

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sočne i pune usne san su svake žene, ali retko ko ih prirodno po rođenju ima. Sada postoji rešenje koje vam može pomoći da ih sami povećate na par sati bez da idete kod hirurga.

Pune usne su san većine žena. Prave su srećnice one koje mogu naneti ruž i biti gotove sa šminkanjem. Često koristimo tamniju olovku, popunjavamo uglove usana i radimo piling kako bismo postigle puniji izgled.

Danas su dostupni različiti hirurški tretmani koji na određeno vreme rešavaju ovaj problem, ali ako niste ljubitelj igle i želite izbeći filere postoji rešenje. Zašto ne biste povećale usne na par sati i dodatno ulepšale svoje lice za sastanak ili večernji izlazak?


Verovali ili ne, potreban vam je samo sastojak iz kuhinje.

Kako povećati usne cimetom?

Većina nas je čula za ovaj začin koji je poznat u kuhinjama širom sveta. Cimet blagotvorno deluje na naš organizam i odličan je dodatak kolačima. Predstavlja najpovoljnije rešenje za trenutno povećanje usana.

Jedna kesica cimeta biće dovoljna za pripremu smese za povećanje usana.

Cimet iritira kožu usana prodirući u sitne pore. Blago peckanje je znak da počinje delovati.

Budući da iritira, ne možete ga držati duže od pet minuta na usnama. Nakon korištenja, usne isperite vodom i nanesite nešto za hidrataciju, a zatim ruž.

Efekt povećanih usana traje par sati, što je sasvim dovoljno, te ova metoda vam može poslužiti za večernji izlazak.


Glas javnosti/ U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR