Glas Javnosti

POTRESNO! Majka maturanta Jovana Veselinovića poslala emotivnu poruku: "Danas bi napunio 19 godina..." (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Milica Cvetković, majka maturanta Jovana Veselinovića čije je telo pronađeno pre skoro godinu dana na gradilištu u ulici Branka Krsmanovića, uputila je potresnu poruku danas, na dan njegovog rođendana.

Ona je pozvala građane da u Jovanovo ime pošalju humanitarni SMS za lečenje Mihajla Stamenkova (10) iz Pirota koji boluje od Dišenove mišićne distrofije, piše Blic.

- Jovan Veselinović bi danas napunio 19 godina. Umesto cveća i sveća, na njegov dan i u ime njegove čiste duše, pošaljite SMS 1103 na 3030 za Mihajla. Budimo humani - napisala je Milica na “Fejbuku”.



Jovan je nestao 17. februara prošle godine godine oko 23 časa na Bulevaru Nemanjića dok se od druga vraćao kući, a nakon apela na drušvenim mrežama i potrage u kojoj je učestvovalo veliki broj NIšlija njegovo telo je pronađeno četiri dana kasnije na zapuštenom gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića. Uzrok njegove smrti još zvanično nije saopšten.



Prema prvim, nezvaničnim informacijama smrt mladića koji je bio član MENSE i svestrani mladi muzičar, nastupila je usled pada sa visine veće od 10 metara a do zvaničnih nalaza istrage policija i istražni organi nisu isključili nijedan scenario. Jovanova majka je nakon smrti mladića pozvala Nišlije da u njegovo ime učine neko dobro delo.

- Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice, donirajte sms za bolesnu decu, pomozite nekom starijem da pređe ulicu, ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu, zasadite drvo, recite mami da je volite, zagrlite vaše dete jako najjače... Bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, za njegov večiti osmeh... Sine moj, sunce majkino, živiš i živećeš zauvek kroz nas - poručila je majka nastradalog mladića prošle godine, nekoliko dana nakon tragedije.

BONUS VIDEO: ŽIVOTNA DRAMA DRAGANE LOVČEVIĆ: BITKA SA ĆERKOM SUDIJOM DO POSLEDNJEG DAHA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR