Glas Javnosti

POTRESNE SCENE U VELIKOJ HOČI! SIN PRETI DA ĆE DA SKOČI S KROVA: Policija opkolila srpsku kuću, najavljena zaplena vina! (VIDEO, FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti/Kosovoonline

U Velikoj Hoči drama ne prestaje, gde su ispred kuće Srbina Srđana Petrovića stigli pripadnici takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga, odlučni da mu zaplene rakiju i vino. Reč je o 42.000 litara.
-  Čekamo da zaplena počne, jedinica Rosu je spremna, tu su sa štitovima. Mi ćemo pružiti pasivan otpor. Skupili su se tu i meštani, pružaju mi podršku jer znaju da ih čeka isto. Svi su na mojoj strani. Uznemireni smo i uplašeni za svoju decu i za njihovu budućnost. Ne znamo da li će cisterna uskoro doći, na ulazu sela se nalaze specijalci Rosu jedinica. Policija je i svuda oko moje kuće - opisao je Petrović za "Kosovo onlajn" trenutnu situaciju u Velikoj Hoči.

Petrović objašnjava da nije prodavao ovo vino, nudio je nagodbu sa nadležnima iz Prištine ali oni su odbili sve njegove pokušaje da se situacija reši dogovorom.

Kako se vidi na snimcima radio Goraždevca, njegov sin se poeo na krov objekta.

- Milane, sine, stani - uzvikuju okupljeni građani.
Kosovska carina je jutros saopštila da je tokom rutinske provere u prodavnici u Velikoj Hoči u Orahovcu, otkrila da se alkoholna pića prodaju neovlašćeno i da su zbog toga doneli odluku o zapleni 42.000 litara alkoholnog pića, prenela je Koha.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR