Glas Javnosti

ПОТРАГА ЗА ПСОМ КОЈИ ПРЕЖИВЕО ТРАГЕДИЈУ КОД ЈАГОДИНЕ: ЈАВИТЕ НА БРОЈ ТЕЛЕФОНА ИЛИ ИНФОЦЕНТРУ У ЈАГОДИНИ

Društvo
Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 11.10.2018.

Пријатељи и ближњи Марије Чајетинац (33), младе правнице из Трстеника која је погинула у стравичном удесу код Јагодине покренули су потрагу за Маријиним псом

ТРСТЕНИК - ПРИЈАТЕЉИ и ближњи Марије Чајетинац (33), младе правнице из Трстеника која је погинула у стравичном удесу код Јагодине покренули су потрагу за Маријиним псом, Жиком, који је, како су “Новости” раније објавиле, био са девојком у колима кобног дана и породица се нада да је кућни љубумац успео да се избави или можда у превртању возила - просто искочи.
 

Породици би проналазак пса, који је ова млада жена удомила и заволела био драгоцена утеха у тешким тренуцима.

- У саобраћајној несрећи на ауто-путу у правцу ка Нишу, код Јагодине, погинула ми је другарица. Са њом је у колима био пас. Жика, Жиле. Није пронађен. Ако неко види пса жуте боје, кратке длаке, мешанац са огрлицом, чипован, стерилисан, нека га узме и одведе до првог сигурног места, а ја бих организовала превоз. Околина моста на Морави на аутопуту. Молим вас шерујте - написала је на фејсбуку Маријина пријатељица.

Осим на број телефона, 064-2252179, све информације о евентуалном виђењу Маријиног кућног љубимца могу се доставити и порталу “инфоцентрала” из Јагодине, односно на infocentrala.rs@gmail.com или путем њихове фејсбук-странице.

Марија Чајетинац, погинула је на лицу места у удесу који се догодио у траци из правца Београда ка Нишу. Биће сахрањена у четвртак на локалном гробљу у родном Дубљу код Трстеника а бројна родбина, пријатељи и познаници опростиће се од трагично погинуле Марије најпре у породичној кући, где је заказано опело у 13 сати.

Глас јавности / НОВОСТИ / од 11.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR