Glas Javnosti
posta

POTRAGA ZA MODERNOM 'KOSOVKOM DEVOJKOM' SA PROTESTA: Vanja putem društvenih mreža potražio devojku koja je pomagala povređenima

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Jedan mladić je sinoć objavio fotografiju sa protesta u nadi da će pronaći devojku sa slike koja je pomagalala povređenima na protestu, kako demonstrantima tako i policiji. On joj je dao nadimak "Kosovka devojka".

-Ovoj devojci bih posebno posvetio objavu. Nazvao sam je ‘Kosovka devojka’, nismo stigli da se pitamo za imena. Uglavnom, ovo je devojčica koja je bila na ulici sinoć do kasno u noć. Nosila je sa sobom ogroman ranac. U njemu je imala sve što je potrebno za prvu pomoć i sve što je potrebno za spas od bojevog otrova. Meni je pomogla da dođem sebi i svakome živom kome je pomoć bila potrebna. Bila je tu u službi naroda, pa je čak i policiji nudila vodu. Neka vidi Srbija kakav je narod izašao na ulice. Voleo bih da podelite objavu u što većem broju, i, ako stigne do nje, a nadam se da hoće uz pomoć svih nas, voleo bih da mi se devojka javi i da joj se odužim za prvu pomoć i najbolju nameru! Hvala ti!- naveo je Vanja i pozvao ljude da podele njegov post i fotografiju s misterioznom devojkom.

Vanja je pored mnogih objava sa protesta ovu posvetio neznanoj junakinji u nadi da će dobiti priliku da joj se zahvali.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR