Glas Javnosti

POSLE JUGA STIGLO VATROGASNO VOZILO! Predstavljena tri modela domaće proizvodnje (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tri prototipa vatrogasnih vozila, koja su po prvi put proizvedena u Srbiji, predstavljena su danas ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu u novoj Vatrogasno-spasilačkoj stanici u Novom Beogradu.

Ministar policije Aleksandar Vulin poručio je da su nova vatrogasna vozila domaće proizvodnje dokaz da srpska pamet može da napravi vozila koja ne zaostaju za svetskim trendovima i posebno naglasio da samo ono što sami proizvedemo je naše.

Ministar je rekao da ćemo do avgusta imati još dva prototipa, koja će proizvesti ove srpske kompanije, preneo je sajt Vlade Srbije.



On je, najavljujući nova ulaganja u Sektor za vanredne situacije, ocenio da će ova vozila domaće proizvodnje, uz sva ostala ulaganja, doprineti brzom i efikasnom odgovoru na sve vanredne situacije, kako u urbanim, tako i u nepristupačnim sredinama.

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da je posebno ponosan i na to što su vatrogasna vozila rađena po specifikacijama i uz stručnu podršku Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR