Glas Javnosti

"GLAS" UZ NAJVEĆI STUDENTSKI PROJEKAT Beograd ponovo PRESTONICA EVROPE, nova šansa za AKADEMCE

Društvo
Autor: Glas javnosti

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade, pri Fakultetu organizacionih nauka, biće domaćin projekta Council Meeting powered by Data Tech International od 2. do 9. maja u srpskoj prestonici. Medijski sponzor projekta je "Glas javnosti".

ESTIEM je evropska mreža studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta, koju čine 76 lokalnih grupa od Ankare do Stokholma. Posle 10 godina, lokalna grupa u Beogradu okupiće preko 300 učesnika iz čak 26 različitih država Evrope. Projekat Council Meeting je generalna skupština organizacije na kojoj će delegati diskutovati o razvoju ESTIEM-a. 


Pored toga, studenti će učestvovati u treninzima i radionicama, koje će ih povezati na regionalnom nivou. Dnevne aktivnosti projekta će se održati u Kulturnom centru Beograd, Centru za kulturu "Vlada Divljan” i na Fakultetu organizacionih nauka.Svečano otvaranje 2. maja će obeležiti studentski defile zastavama od Slavije do Savskog trga. Posle govora dobrodošlice, učesnici će uživati u muzičko-scenskom performansu na platou kod spomenika Stefanu Nemanji.

Upoznavanje Beograda i promocija Srbije

Organizacioni tim od 76 studenata mesecima vredno radi kako bi predstavili Srbiju u najboljem svetlu. Učesnici će videti znamenitosti Beograda kroz vođenu turu prestonicom, krstarenje Dunavom, ali i doživeti čuveni noćni provod u Beogradu.


U neizostavnoj kafanskoj večeri, takođe, inostrani studenti će upoznati srpski duh kroz boemske pesme i atmosferu. 

Upoznavanje Evrope kroz hranu i piće

U okviru internacionalne večeri, učesnici će doneti hranu i piće karakteristične za svoj grad i državu. Studenti će okusiti Evropu kroz degustaciju vina iz Porta, čokolade iz Belgije, sira iz Italije i specijaliteta ostalih država. Najraznovrsniji biće sto sa tradicionalnom srpskom hranom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR