Glas Javnosti

POPLAVILA KOVID BOLNICA U BATAJNICI: Voda koja šiklja iz cevi došla do članaka! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Nova Kovid bolnica u Batajnici, ili kako je popularno nazvana “Svemirski brod”, danas je poplavila, a kako se navodi razlog je hidrantska mreža koja je popustila i poplavila veliki deo prostorija.

Prema videu koji je jutros objavljen na Tviteru, a koji je objavio Ljubomir Šubara, nekadašnji direktor Agencije za privatizaciju, nova Kovid bolnica u Batajnici, nalazi se u katastrofalnom stanju.

Na snimku se može videti da voda iz napukle cevi lije na sve strane.

U poplavljenim prostorijama voda se ne zaustavlja i dostigla je visinu iznad članka.

Od kad je bolnica otvorena, nazirali su se problemi, navodilo se da bolnica nije u potpunosti završena, a da je krenula sa radom, kao i da oprema koja se tamo koristi nije ispravna. Ipak, iz vrha države ovakvi navodi su odmah demantovani.

Pdsetimo, mediji su ranije pisali da je za izgradnju ovog objekta koji može da primi oko hiljadu pacijenata, u 18.000 kvadrata na Batajničkom drumu, u okviru Vojnog kompleksa Zemun ekonomija, utrošeno je nešto više od četiri milijarde dinara ili oko 35 miliona evra – po kvadratu čak 2.000 evra.

Za ovu bolnicu i drugu, manju koja se gradila u Kruševcu, biće izdvojeno još oko dve milijarde dinara ili 17 do 18 miliona evra za opremanje, pa će ove dve investicije, nesporno potrebne i za neko kasnije vreme a sada pogotovo, državnu kasu koštati ukupno oko 70 miliona evra.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR