Glas Javnosti

POMOZIMO STEFANU DA POBEDI OPAKU BOLEST: Ima samo četiri dana da skupi 100.000 evra za lečenje

Društvo
Autor: Glas javnosti

Stefan Avakumović ima 24 godine, peva, igra u folkloru, ima dva mlađa brata, od kako se rodio - najbolje je dete u komšiluku koje su odgajili izuzetna dva čoveka. Stefan se, nažalost, pre nekoliko godina razboleo od karcinoma debelog creva.

Dragi drugari,

Kao što znate, naš brat, naš prijatelj, naš saigrač, Stefan Avakumović 1997 god. se već duže vreme bori sa opakim tumorom, koji je sa debelog creva metastazirao na meko tkivo. Bolest je teška i uznapredovala, pa je Stefan već nekoliko meseci nepokretan i vezan za krevet. Sva znanja i napori da se Stefan leči u Srbiji nisu dovoljni, zato on MORA HITNO da leti za Tursku, jedna klinika iz Istanbula prihvatila je njegovo lečenje. Stefan mora već u ponedeljak 18.04.  da bude u avionu za Istanbul. Borba za njegov život je skupa. Mesečno se izdvaja preko 3000€ samo za najosnovnije lekove, vitamine i gaze. Pored toga, u Turskoj on mora da primi 12 terapija, od kojih svaka košta oko 5000€, koje će mu pomoći da opet bude sa nama na probama, sceni i turnejama. Takođe, jedini vid transporta koji je moguć u ovom trenutku jeste avion, a svima je jasno da transport bolesnika u krevetu i njegove pratnje nije ni malo jeftin. Cifre su još uvek nezvanične, znaćemo ih uskoro definitivno, ali slobodna računica kaže da je HITNO potrebno skupiti oko 100.000 evra!
Zato nam je potrebna pomoć SVIH VAS, vaših prijatelja i poznanika! Moramo se organizovati i pomoći Stefanu da u ponedeljak primi svoju prvu terapiju!
Molimo vas da ukoliko ste u mogućnosti, neka novčana sredstva uplatite na račun (info je na kraju poruke) i time ubrzamo odlazak na lečenje.



Verujemo da zajedničkim snagama možemo da sakupimo dovoljno novčanih sredstava, kako bi Stefan što pre prebrodio jednu ružnu etapu u svom zivotu, i kako bi što pre opet bio sa nama!

Hvala!!!

Racun:
265-0000005333302-57
Raiffeisen Bank
Danijela Avakumovic

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR