Glas Javnosti

UPALI NA PARASTOS PA PRAVILI ZAPISNIK! Četiri ožalošćene osobe više nego što je dozvoljeno prisustvovale su POSLEDNJEM ISPRAĆAJU

Društvo
Autor: Glas javnosti

Inspektorka koja je u pratnji koleginice i još troje pripadnika policije, juče upala na daću, kaže da su postupali po dojavi.

Oni su sa sve maskama ušli na ovaj skup na kom su fotografisali i brojali prisutne, kojih je bilo za četvoro više od dozvoljenog broja.

-U sali je dozvoljeno da bude 30 ljudi. Nas je bilo ukupno 34... Ostali smo u šoku, ne verujući vlastitim očima šta nam se to, na svu muku, dešava. Osećali smo se kao kriminalci. Bilo je vrlo neprijatno i tužno- rekao je jedan od svedoka ovog skandala.

 Inače, restoran je bio potpuno ’pokriven’ svim onim što se zahteva od objekata tog tipa u vreme epidemije korona virusom. Vlasniku je kratko rečeno da će dobiti zapisnik, naknadno. Da li i kaznu zbog četvoro ’prekobrojnih’, još uvek nije poznato.

Stigla ili ne, već je kažnjen. I vlasnik, i osoblje, koji već mesecima nemaju elementarne uslove za rad, time i život. I tih 34-oro ljudi, poniženih slikanjem i brojanjem, samo nepun sat nakon sahrane bliske osobe- ogorčeni su svi koji su prisustvovali događaju.

 

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR