Glas Javnosti

POLICIJA ISKLJUČLA IZ SAOBRAĆAJA 37 VOZAČA ZBOG DROGE: Najviše u BEOGRADU!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Pripadnici Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije u toku prošle nedelje isključili su iz saobraćaja 22 vozača zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje i 37 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

- 19 vozača isključeno je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, dva vozača isključena su iz saobraćaja zbog preticanja kolone vozila preko pune linije, a jedan jer je na auto-putu Beograd-Niš, u Velikoj Plani, upravljao vozilom brzinom od 230,2 kilometra na čas - saopštio je MUP.

Najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje u Beogradu, ukupno četvoro, dok su u Šapcu iz saobraćaja isključena tri vozača.

- Saobraćajna policija je isključila iz saobraćaja 17 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom kanabisa, po četiri vozača isključena su iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom kokaina, odnosno amfetamina, dok je kod devet vozača kontrolom utvrđeno prisustvo više vrsta psihoaktivnih supstanci u organizmu, navode u MUP-u.

Četrnaest vozača koji su isključeni iz saobraćaja zbog ovog prekršaja istovremeno su činili i druge prekršaje.

 

Najveći broj vozača isključen je u Beogradu iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, ukupno 11, dok je u Kraljevu isključeno šest, a u Pančevu četiri vozača, navodi MUP.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR