Glas Javnosti

POKRENUTA PETICIJA ZA KONSTRAKTINU PENZIJU: Umetnica se mora dati priznanje

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prikupljeno oko 900 potpisa, a ta brojka svakako raste i to velikom brzinom.

Konstrakta je publiku zavela neobičnim tekstom, a konkretno deo: „Umetnica mora biti zdrava" nema ko nije ponavljao danima, uz već dobro poznato tapšanje. Numera je od strane fanova dobila i razne druge verzije, poput onih folk, a Ana je zbog iste „zaradila" i - peticiju, kojom se potražuje nacionalna penzija za umetnicu, a ako i vi to želite. 

Ana Đurić Konstrakta predstavljala je Srbiju na ovogodišnjem „Evrosongu" koji je bio organizovan u Torinu, pa su se mnogi dosetili da bi trebalo da joj bude dodeljena nacionalna penzija - zbog uspeha koji je ostvarila. Iz drugog polufinala, kad se javnosti s pesmom „In corpore sano" predstavila treća po redu uspela je da „dogura" i do finala.

Na samom kraju prestižnog muzičkog takmičenja, osvojila je zavidnu petu poziciju, posebno zahvaljujući glasovima publike.


Ovog oktobra, ona će napuniti tek 44 godine, a već je pobrala tolike simpatije javnosti, da joj se na ovaj način nudi i ovo veliko piznenje.

- Svojom umetnošću, stavom, činjenjem, svakim svojim gestom i izgovorenom rečenicom prikazala je i pokazala svetu najlepšu stranu našeg naroda - navodi se u peticiji, koja je i samoj umetnici zapala za oko, te ju je podelila putem svog Instagrama, kao i sve ostalo što je kolalo ovim putem otkako je doživela veliki uspeh i uopšte se probila za mesto predstavnika prenosi 24sedam.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR