Glas Javnosti

Pogoršalo mu se zdravstveno stanje! Čeda Jovanović na Infektivnoj na odeljenju sa teškim pacijentima

Društvo
Autor: Glas javnosti

Lider LDP se oseća loše i ne ustaje iz kreveta, nalazi se u delu bolnice gde leže pacijenti priključeni na kiseonik.

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka reultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC "Bežanijska kosa" u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

 
Kako Kurir saznaje od izvora bliskog Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju.

Jovanović je prebačen u deo bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, Jovanovića juče niko nije video, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedelje. Niko nije mogao da poveruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje - otkriva isti izvor.

Inače, prema navodima iz medija Demokratski front Željka Komšića kandidovao je, navodno, Jovanovića za funkciju ministra u više kantonalnih vlada u Bosni i Hercegovini, između ostalih i za ministra obrazovanja Unsko-sanskog kantona, objavila je banjalučka Alternativna televizija, pozivajući se na nezvanične izvore, a ubrzo je ta vest demantovana od strane čelnika DF.

 (Izvor Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR