Glas Javnosti

PODRŠKA POŠTE SRBIJE PROJEKTU KRIMINALISTIČKO-POLICIJSKOG UNIVERZITETA U ZEMUNU

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pošta Srbije podržala je projekat Kriminalističko-policijskog univerziteta u Zemunu na istraživanju arhivske građe i pripremi monografije o istoriji srpske policije, povodom obeležavanja stogodišnjice policijskog obrazovanja u Srbiji.

Sporazum o tome potpisali su vršilac dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević i rektor Univerziteta prof. dr Zoran Đurđević.

- Pošta Srbije svoju društveno odgovornu ulogu aktivno preuzima i na polju podrške razvoju visokoškolskog obrazovanja i naučno-istraživačkog rada. Plan nam je da saradnju proširimo na svim poljima od obostranog interesa. Istakao bih i drugi, za nas veoma važan segment intenzivne saradnje sa policijskim profesionalcima: zajednički rad na tome da poslovnice Pošte budu bezbednije. Zahvaljujući toj saradnji, pripadnici policije uspešno i brzo rešavaju slučajeve razbojništava u poštama, dok su naši službenici i korisnici mnogo sigurniji – istakao je direktor Zoran Đorđević.

Rektor Kriminalističko-policijskog univerziteta Đurđević upoznao je Đorđevića sa radom i budućim projektima ove visokoškolske ustanove. On je, kako se navodi u saopštenju, izrazio zahvalnost Pošti Srbije na podršci u izradi monografije kojom će Kriminalističko-policijski univerzitet obeležiti važan jubilej.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR